Inloggen op bridgepartnergezocht.nl
Alleen leden van de Nederlandse Bridge Bond (NBB) kunnen inloggen bij bridgepartnergezocht.nl
Op deze pagina (rechts) kunt u inloggen met uw NBB-lidnummer en uw MijnNBB-wachtwoord.

NBB-lidnummer kwijt?
U kunt uw NBB-lidnummer vinden op de adresdrager van het blad Bridge dat u maandelijks krijgt toegestuurd. Let op! Als uw lidnummer begint met een of meer nullen, laat deze dan weg. Het begincijfer van uw lidnummer is nooit een nul.
U kunt uw NBB-lidnummer digitaal opvragen via het menu op de MijnNBB-website. Dit kan alleen als uw mailadres bij de NBB bekend en correct is. U kunt het juiste mailadres doorgeven door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MijnNBB-wachtwoord kwijt?
Als u uw MijnNBB-wachtwoord niet meer weet kunt u dit opvragen via het menu op de MijnNBB-website.
Dit kan alleen als uw mailadres bij de NBB bekend en correct is. U kunt uw mailadres doorgeven door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MijnNBB-wachtwoord wijzigen?
Als u uw MijnNBB-wachtwoord wilt wijzigen kunt u dit doen door in te loggen op de MijnNBB-website.

MijnNBB-mailadres wijzigen?
Wilt u uw mailadres wijzigen? Ga dan naar de MijnNBB-website en log daar in om uw adresgegevens te wijzigen.

Hoe weet ik of ik lid ben van de NBB?
U bent lid van de NBB als u speelt bij een bridgeclub die is aangesloten bij de NBB. Dit kan ook de internet bridgeclub StepBridge zijn.

Ik ben geen lid en wil lid worden
Een individueel lidmaatschap bij de NBB kost € 43,00 per jaar. Met een automatische incassomachtiging krijgt u € 5,50 korting.
Individueel lid worden? Klik dan hier.
U kunt zich natuurlijk ook aanmelden als lid van de internetclub StepBridge of van een bridgeclub bij u in de buurt die aangesloten is bij de NBB. U bent dan meteen lid van de NBB geworden.

Contact met de helpdesk
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de NBB-helpdesk op telefoonnummer 030-2759999 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..